Nieuws

Nick Tol verlaat Telegraaf en gaat als perschef aan de slag bij PSV

PSV heeft Nick Tol aangesteld als nieuwe persvoorlichter van de hoofdmacht, meldt de club op haar website. De 30-jarige Volendammer is de opvolger van Sanne Clements en komt over van De Telegraaf, waar hij als nieuwschef en -regisseur verantwoordelijk was voor de inhoud van de krant en website. Tol start op maandag 9 september bij PSV.

Tol begon zijn carrière bij het Noordhollands Dagblad, schreef diverse boeken en werkte de laatste negen jaar hoofdzakelijk voor De Telegraaf. Naast nieuwschef fungeerde hij bij dat medium ook lange tijd als sportjournalist, waarbij hij de hele wereld over reisde voor interviews en grote evenementen als de Olympische Spelen.


“Toen deze kans bij PSV voorbijkwam, was ik meteen enthousiast”, vertelt Tol. ,,Zowel voor werk als privé ben ik regelmatig op PSV Campus De Herdgang en in het Philips Stadion geweest en mijn gevoel bij PSV was altijd goed. Tijdens de gesprekken voor deze functie van persvoorlichter is dat alleen maar sterker geworden. Ik ben zeer gemotiveerd om er een succesvol avontuur van te maken.”