Nieuws

UEFA vraagt naar ervaringen EK in Duitsland

De media-afdeling van de UEFA roept collega’s op hun ervaringen tijdens EURO2024 in Duitsland te delen via een online enquêteformulier. Als het goed is, hebben alle voor het toernooi geaccrediteerde journalisten en fotografen een dergelijk formulier toegezonden gekregen. Zo niet, dan kunnen goede en minder goede punten in de organisatie via onderstaande link worden aangegeven. Dat kan tot uiterlijk 25 oktober.

De NSP roept álle geaccrediteerden op hun complimenten en/of grieven te melden bij de Europese voetbalbond. Een voetbalwerkgroep namens de AIPS, waarin ook de NSP vertegenwoordigd is, zal aan de hand van de uitkomsten van dat onderzoek het gesprek met der UEFA aangaan over verbeterpunten.

Zo zijn in de richting van ons en onze zusterorganisaties in Europa opmerkingen gemaakt over de inrichting van de mixed zones in de diverse stadions, waarbij het soms lastig was om spelers te kunnen spreken. Ook waren de mediacentra in de speelstadions soms niet toegankelijk voor collega’s die niet voor de wedstrijd van die dag waren geaccrediteerd.

Graag vernemen we dus ieders ervaringen en opmerkingen.    

https://response.questback.com/isa/qbv.dll/bylink?p=d7-fn83KRfzwxl6GMchwhvxJWyp9oeSITIrp2EGHyIXaCpShnFFZ_U9D81L8HChl0