Nieuws

Nog enkele plaatsen beschikbaar voor uitreiking NSP Jaarprijzen

Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar voor de uitreiking van de NSP Jaarprijzen 2023 en de uitreiking van de fotoprijzen van de nieuwe stichting Nieuwsfoto.

Op dinsdag 9 januari 2024 worden eerst de winnaars van de Sportfoto van het Jaar en de Nieuwsfoto van het Jaar bekendgemaakt in het Atrium van het Stadhuis in Den Haag. Daar worden van 17.00-19.00 uur de fotoprijzen uitgereikt met aansluitend een borrel. Vervolgens is er van 19.00-20.00 uur een Indisch buffet in het Skyline Café, aangeboden door Nederlandse Loterij en NSP. Het Skyline Café is gevestigd in de Bibliotheek Den Haag, 50 stappen recht tegenover de ingang van het Stadhuis.

Daarna worden van 20.00-21.30 uur de NSP Sportpersoonlijkheid van het Jaar, de Scoop van het Jaar, het Sportjournalistiek Talent van het Jaar en de Sportjournalist van het Jaar gehuldigd.

Foto Stephan Tellier

Directeur Jochem Schellens van Papendal zal een presentatie geven van het TeamNL Huis tijdens de Olympische Spelen in Parijs. En NOS-sportverslaggever Gio Lippens blikt terug op zijn enerverende loopbaan in de sportjournalistiek. Verder discussiëren een aantal collega’s over het fenomeen ‘clubwatcher’, onder wie PSV-watcher Rik Elfrink.

Wie aanwezig wil zijn op 9 januari 2024 én gebruik wil maken van het Indisch buffet, kan zich tot uiterlijk vrijdag 5 januari aanmelden via info@nsp.nl. Let wel: we kunnen maximaal 80 disgenoten ontvangen en vol=vol. Het aantal plaatsen is dus beperkt en we hebben al aardig wat aanmeldingen binnen. Meld je dus tijdig aan!